Jak udało Ci się zamaskować kalkę tak dokładnie + bez uszkodzenia jej (jeżeli to jest ta po lewej malowana)?
Strasznie mi się podobają te dwa ujęcia/miejsca:
cayman napisał(a):
Te wszystkie kabelki itp. naprawdę cieszą oko
cayman napisał(a):

powerpablo napisał(a):Pogratulować Piotrek kolejnego ukończonego warsztatu i czekam z niecierpliwością na galerię.
A co teraz masz w panach?![]()
A model zjawiskowy, budzi zachwyt jak jest z detalizowany i wykonany.
pozdrawiam
Paweł

cayman napisał(a):4.Ford GT40 plus zestaw KA models.
Kazik napisał(a):Piotrek bez dużego namiotu to faktycznie ciężko ogarnąć go w całości.
W sumie to nie wiadomo jak lepiej wygląda czy z szerszego kadru w całości ale wtedy nie widać detali czy z bliska ale wtedy jest tyle detali że ciężko wzrok skupić![]()
Ja bym zrobił jeszcze jedną rzecz,
rozcieńczoną czarną emalią cieniutkim pędzelkiem na czubeczku położyłbym ciutek na każdy łebek śruby tak by te środeczki pod klucz imbusowy czy tam ampulowy były dobrze widoczne.
Gumy po przybrudzeniu wyglądają ok ale faktycznie jak napis będzie lekko niewyraźnie malowany to będzie lepiej.
Tyle roboty ... niesamowity!
Mój typ to
cayman napisał(a):4.Ford GT40 plus zestaw KA models.

DarkWing napisał(a):Piotrze, gratulacje z okazji ukończenia modelu. Zaczęło się niewinnie, a wyszło.... aż brak słów.
Ja głupi myślałem, że moje Renault wyszło ładnie....![]()
![]()
![]()
Ale teraz, dzięki Twojemu warsztatowi mam SUPER motywację przy następnej F-1 i wzór do naśladowania....
Boże... wzór do naśladowania... o czym ja marzęale zawsze miło będzie podpatrywać.
Noszę się z zamiarem zaczęcia Lotusa Type 78 (też go mam w 1:12), więc namawiam Cię na jego rozpoczęcie, będę kilka kroków za Tobą - naśladował mistrza, a przynajmniej próbował.

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości