Albatros D.III Oeffag, Eduard 1:48

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Re: Albatros D.III Oeffag, Eduard 1:48

Postprzez Aleksander » niedziela, 4 listopada 2012, 20:13

Łukasz Kędzierski napisał(a):Niestety jak tam bylem w maju to nie moglem znalezc w tym supermarkecie w ktorym akurat robilem zakupy.

Przepraszam za OT - ale były plotki kilka miesięcy temu na HyperScale i FSM, że Future firma kończy produkcję specyfiku. Czy to prawda, nie wiem, ale Świat Modelarski Zachodu był tym problemem mocno poruszony.
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Reklama

Postprzez Łukasz Kędzierski » niedziela, 4 listopada 2012, 23:25

Mnie sie wydawalo, ze cos kombinowali ze skladem i zmienili nazwe. Teraz jest to niby Wood Floor Finish with Future Shine
(http://www.pledge.com/en-US/Products/Pa ... shine.aspx), ale reki nie dam sobie odciac, ze to jest to samo. Chociaz to co sprzedaja na Amazon, wyglada tak samo jak moja Future tylko ma inna nalepke (http://www.amazon.com/SC-Johnson-11182- ... B000ARPH4C). Ja szukalem jeszcze oryginalnego produktu majac nadzieje, ze moze uchowal sie gdzies na polce ;o) .
Pozdrawiam.
Łukasz
www.pme.org.pl
Łukasz Kędzierski

Postprzez Grzegorz2107 » poniedziałek, 19 listopada 2012, 10:31

Gratulacje! Mam tylko jedną wątpliwośc: Czy położenie drążka sterowego odpowiada skrajnym wychyleniom powierzchni sterowych?
Grzegorz2107

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli