RANSART 2013

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

RANSART 2013

Postprzez wicia26 » piątek, 9 listopada 2012, 14:34

Dzien dobry,

Przedstawię wystawę ( RANSART ) Belgium

Obrazek

wielkie powołanie do modelu !!!
Wystawa jest otwarta na każdego modelarza i figuriniste, który zechce uczestniczyć.
Aby pomieścić maksymalnie dużo wystawców wprowadzono ograniczenie maksymalnej dopuszczalnej długości stanowiska do
6m, która może jednak ulec dalszemu zmniejszeniu, w zależności od dostępności miejsca.
organizator pytali myśleć wystawców odwiedzających, i różnią
w miarę możliwości modeli, w porównaniu do poprzednich lat

Aara-kit Asocciation ( France ) http://aera-kit.forumpro.fr/forum przedstawi również w tym roku. Jest to spotkanie roczne Aera-kit.

Strona internetowa imprezy: http://www.lesfeles.be/index.html

Jeśli ktoś chce, mogę pomóc przejść do rejestracji, I nie wiem, czy strona w języku angielskim. Mówię po angielsku i francusku. Mamy poza tym w Aera-kit kilka osób mówiących po polsku.

(In english )

The exhibition is open to any modelist and figuriniste wishing to participate.
To accommodate a maximum of exhibitors, they limit the length
stands 6 meters maximum, it could be reduced depending on availability.
They also ask exhibitors to visitors think, and vary
whenever possible models, compared to previous years.

This event, is for Aera-kit association the annual appointment, we are going there cause in closes to France border. It's also closes to the Bruxelle Airport. if somoene wanna participate to this even, and if this web side to register is not in english languages, so i can help them, in Aera-kit we have Polish poeple ;)

Ps, i hope my Polish is not Masakra ...

Trochę potłumaczyłem, ale też mam problem, aby wszystko zrozumieć. Mecenas
Ostatnio edytowano piątek, 9 listopada 2012, 16:18 przez wicia26, łącznie edytowano 1 raz
wicia26

Reklama

Re: RANSART 2013

Postprzez Ajak » piątek, 9 listopada 2012, 15:59

trochę jest masakra ale dziękujemy za zaproszenie :-)
Ajak

Postprzez wicia26 » piątek, 9 listopada 2012, 17:35

Jutro , postaram się napisać lepiej

Tomorrow, i'll try to write better ;)
wicia26

Postprzez sternik » piątek, 9 listopada 2012, 20:30

Panowie to ja trochę od siebie jako że miałem możliwość kilkukrotnie odwiedzać tą imprezę ,raz nawet ze swoją znaną z naszego forum dioramką Vietnamską .Impreza na bardzo wysokim poziomie. Świetna organizacja i na prawdę wysokiej klasy modele prezentowane na konkursie i wystawach poszczególnych klubów modelarskich nie tylko z Belgii. Podczas trwania imprezy na terenie obiektu zorganizowana jest duża giełda modelarska .Ceny -przynajmniej jak na tamte warunki :) bardzo przystępne.Można trafić na ciekawe rzadko już dostępne stare modele ale jest oczywiście też dużo nowości i dodatków produkowanych przez małe "manufaktury " o których nie wszyscy wiedzą .
Z Pl można powiedzieć idealne połączenie bo Ransart leży tuż obok lotniska w Charleroi gdzie lądują samoloty wizair .
Polecam i serdecznie zapraszam do odwiedzenia nie tylko Ransart ale i Brukseli do której jest tylko 40min drogi :)
ObrazekObrazekObrazek
sternik

Postprzez wicia26 » niedziela, 11 listopada 2012, 12:29

dokładnie sternik

Pójdę z Aera-kit
I will go there with Aera-kit
wicia26

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea