skwarek napisał(a):Co tutaj odpuszczać? Kup kreta i go wymocz, ewentualnie zmywacz do akryli wamodu, popraw ten lakier i zrób go porządnie.

DarkWing napisał(a):skwarek napisał(a):Co tutaj odpuszczać? Kup kreta i go wymocz, ewentualnie zmywacz do akryli wamodu, popraw ten lakier i zrób go porządnie.
dokładnie... nie ma co odpuszczać i spisywać model na "straty". Jak przy każdym modelu, po jakimś błędzie będziesz rezygnował i się poddawał to nigdy nie zrobisz tego co chcesz.
Kashato, kibicuję Ci od samego początku i obserwuję Twoje postępy (lubię obserwować wschodzące talenty - być może to narodziny przyszłych mistrzów), więc mnie nie zawiedź

daddycustomizer napisał(a):Nie rozumiem Cię, złożyłeś wszystko do kupy i chcesz robić polerkę.
kashato napisał(a): ...a polerki potrzebuje tylna klapa i maska.
kashato napisał(a): Problem jest w prawym kloszem tylnej lampy - zmatowił się od kleju...
kashato napisał(a):Kleiłem Mr.Limonene, ale za dużo nałożyłem i wycisnęło klej spod lampy na powierzchnie lampy. Nie wiem co zrobić z tym fantem, macie jakieś pomysły?
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości