Rzeczone km-y już zdjęte, trochę podłubałem przy nich aby usunąć zeza rozbierznego i dokleiłem skórzaną poduszkę, aby mój pilot nie nabił sobie guza.

teraz przyszła pora na wklejenie lotek i steru wysokości, skleiłem na styk, potem zamontowałem linki sterujące.

Ster kierunku trzeba było zamontować an dwóch kołeczkach zrobionych z drutu i potem zamontowałem linki, niestety brak forografii
Nadszedł czas na postawienie modelu na kołach, więc zabrałem się za podwozie, kupiłem sobie błoto Miga i trochę pobrudziłem koła. Wygląda na to, że łatwiej samemu się ubłocić niż namalować takie ubłocenie, ale ten model traktuję jako poligon doświadczalny.
Km-y i ster kierunku już zamontowane, podwozie czeka na swoją kolej.

Stan końcowy, zamontowane linki górnego płata, podwozie (koła jeszcze tylko wetknięte) i linki podwozia.
Silnik i jego osłona oraz śmigło tyko wetknięte, aby zobaczyć jak wygląda w całości.

I jeszcze taki sobie obrazek

Do skończenia kadłuba zostało do zrobienia jeszcze trochę drobiazgów i podretuszowanie i jakieś pobrudzenie.
Potem zabieram się za silnik, aha zapomniałem zrobić zdjęcie i podać do wiadomości, że doszedł silnik Vektora
Pewnie zabiorę się za oba silniki i zobaczę, który lepiej pasuje i wygląda.
Adam.