Ostach napisał(a):wiedzieć, że jeśli się do nich zadzwoni i pogada to wszystko będzie idealnie - pełna informacja.
Mam wrażenie, że Martoli nie lubią tylko ci co nie mogą tego pojąć.
Ostach napisał(a):Jak przeczytałem, ze Rav ma pretensje że coś długo czeka na maila z info zeby wysłać przelew to od razu pomyślałem, że złożył zamówienie w piątek wieczorem. Zerknięcie w kalendarz - bingo!
tytus napisał(a):Przykład ze sklepami na serwisach aukcyjnych jest zupełnie bez sensu. Większość tych sklepów, to sklepy które sprzedają także poza serwisami aukcyjnymi. To że wystawiają towar na aukcji nie oznacza, że ponoszą większe ryzyko i łożą więcej na towar "do magazynu" niż inne sklepy nie wystawiające towaru na aukcjach.?
Druga kwestia to kwestia, o której wspomniał KFS - asortyment.
Konkluzja jest taka, że sklepy z serwisów aukcyjnych prowadzą dokładnie taką samą politykę jak wszystkie sklepy internetowe - handlują wirtualnym towarem, z tym że serwis nie jest ich podwórkiem i muszę się bardziej pilnować.
Skutkiem czego jest mały wybór. Czy ktoś widział na Allegro sklep, który ma na aukcjach pełną ofertę np.: Eduarda
Grzegorz2107 napisał(a):Tytus, ja nie piszę bez sensu. Bądź miły to zapamiętac.
Grzegorz2107 napisał(a):Mam inne doświadczenie. Ty masz inne przekonanie, oparte niestety na braku doświadczenia.
Grzegorz2107 napisał(a):Wystawia ponad 1000 modeli jako "Kup teraz" i nie może nie miec towaru w magazynie.
Grzegorz2107 napisał(a):Największe sklepy na serwisach aukcyjnych mają po kilka , kilkanaście tysięcy przedmiotów, zdecydowanie więcej niż moje możliwości finasowe. I nie ma takiego, który ma wszystko, co dotyczy jeszcze bardziej zwykłych sklepów.
shivadog napisał(a):To co zamykamy,
tytus napisał(a):Raz już coś takiego było, zdaje się, zamykane.

tytus napisał(a):
Przezabawne, skąd ty wiesz jakie ja mam doświadczenie w handlu modelami? Znowu piszesz bez sensu i to co Ci ślina na język przyniesie.
Haha... a co to jest tysiąc modeli? To raczej kiosk Ruchu jest nie sklep. Rozmawiamy o sklepach nie o straganach.
O tu już trochę lepiej, możesz podać przykład? Ale nadal uważam, że asortyment który oferują jest porównywalny z tym co zwykłe sklepy mają u siebie na stanie, z tą różnicą że w sklepach oprócz tego, można zamówić jeszcze to, czego nie ma fizycznie na magazynie. W przypadku aukcji nie bardzo
Powrót do Oferty sklepów i firm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości