A tak serio to pisanie takich rzeczy na forum publicznym raczej dobrze postrzegane nie jest.
Natomiast wymagające i na pozór wredne nauczycielki kiedyś wspomnisz z łezką w oku jak zostaniesz nie raz zgnojony przez wykładowców na studiach
Moderator: xenomorph
Siema napisał(a): jak zostaniesz nie raz zgnojony przez wykładowców na studiachuwierz mi
Siema napisał(a):Czyli wnioskuję że może być nieprawidłowy na wersję z 91?

imek46 napisał(a):Koszmarnie drogie. Nie lepiej kup Humbrola Gun Metal (oznaczenie jest pięciocyfrowe, ale ja nigdy nie pamiętam jakie). Maluje tym od lat gąski, km i inne metalowe części np. saperskie. Po wyschnięciu i pociągnięciu pędzelkiem daje piękny metal.
klajus napisał(a):imek46 napisał(a):Koszmarnie drogie. Nie lepiej kup Humbrola Gun Metal (oznaczenie jest pięciocyfrowe, ale ja nigdy nie pamiętam jakie). Maluje tym od lat gąski, km i inne metalowe części np. saperskie. Po wyschnięciu i pociągnięciu pędzelkiem daje piękny metal.
Nie słuchaj...
Pomieszaj Domestos z octem i pomocz gąsienice.
imek46 napisał(a):klajus napisał(a):imek46 napisał(a):Koszmarnie drogie. Nie lepiej kup Humbrola Gun Metal (oznaczenie jest pięciocyfrowe, ale ja nigdy nie pamiętam jakie). Maluje tym od lat gąski, km i inne metalowe części np. saperskie. Po wyschnięciu i pociągnięciu pędzelkiem daje piękny metal.
Nie słuchaj...
Pomieszaj Domestos z octem i pomocz gąsienice.
Co ty wypisujesz. Może ACE jeszcze dodaj
TomB(raider) napisał(a):Podobno na Friule to dobrze działa. Ja nie testowałem i maluję (jak dotrę do tego etapu) po staremu, metalizerami. :-)
Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości