Dzięki Panowie
Murek napisał(a): Przydało by się kilka zbliżeń.
Nie bardzo jest co pokazać z bliska
LazyCat napisał(a):Ja ma tylko jednego skorpiona (na lewa strone)... czyzby nas Czesi traktowali po macoszemu?
podoba mi sie umiar w tytlaniu
W moim zestawie gwiazdy i US Army były, ale niestety też jeden skorpion. Oba, aby były jednakowe skanibalizowałem z zestawu DP Casper - "Sfax". Co ciekawe instrukcja, górne gwiazdy nakazuje nakleić odwrotnie, górnym ramieniem do krawędzi spływu. Muszę przyznać, że musiałem sprawdzić, bo może jakiś mechanik miał fantazję, albo za dużo Jaśka Wędrowniczka i gwiazdy połozył odwrotnie.
Kalki są produkowane w Techmodzie i to do Nich należy mieć małe pretensje, bo serial też jest nieco za rozległy.
Następny to Kolego nie będzie Ci się podobał
Grzegorz2107 napisał(a):Czepiłbym się tylko tego, że te linki antenowe wyglądają jednak trochę zbyt solidnie. To tylko wrażenie, ale czy nie lepiej by wyglądały, gdyby były cieńsze, albo nie tak mocno czarne?
Dałem jak zawsze czarną żyłkę 0,128. Tym razem chciałem polepszyć co nie co, gdyż sobie pomyślałem że linki są stalowe,
więc nie bardzo czarne i poleciałem po nich gunmetalem co oczywiście je pogrubiło. "Zamienił stryjek siekierkę na kijek".
Trzeba było jednak zostawić czarne.