Korowiow napisał(a):UWAGA MODERACJA. Zgłaszam nadużycie - kolega uki761 wstawia projekcje 3D zamiast zdjęć pomalowanych przez siebie modeli.
Proszę o usunięcie jego postów oraz dożywotnią banicję.
Jakie mam dowody - nie trzeba żadnych dowodów - nikt nie umie tak malować więc muszę mieć rację.
Stanowczo domagam się zrobienia z tym porządku raz na zawsze bo inaczej mnie z zazdrości trafi jasna cholera.
![]()
![]()
![]()

Mecenas napisał(a):Korowiow napisał(a):UWAGA MODERACJA. Zgłaszam nadużycie - kolega uki761 wstawia projekcje 3D zamiast zdjęć pomalowanych przez siebie modeli.
Proszę o usunięcie jego postów oraz dożywotnią banicję.
Jakie mam dowody - nie trzeba żadnych dowodów - nikt nie umie tak malować więc muszę mieć rację.
Stanowczo domagam się zrobienia z tym porządku raz na zawsze bo inaczej mnie z zazdrości trafi jasna cholera.
![]()
![]()
![]()
Wyrok na prawdziwym Ukim wykonano aczkolwiek przez jakiś czas, dla niepoznaki, konto forumowe może wykazywać jeszcze pewne oznaki aktywności.
wapel napisał(a):Łukasz, te kontrasty to teraz takie mocne robisz, żeby potem coś było widać po olejach i pigmentach?
Anioł napisał(a):No bajka Panie!
Tylko te kamienie takie małe w porównaniu z tymi na fotce, którą się inspirujesz, choć może gdybyś przywalił takie
olbrzymy to kompozycyjnie dziwnie by to wyglądało.
uki761 napisał(a): wapel napisał(a):Łukasz, te kontrasty to teraz takie mocne robisz, żeby potem coś było widać po olejach i pigmentach?
Dokładnie tak!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości