źródło: http://falkeeins.blogspot.com/2013/01/oblt-rudolf-busch-gkr-i-jg-51-oblt.html

spiton napisał(a):Bf-109 F to najbardziej klasyczny messer
pik napisał(a):Friedrich to moja ulubiona wersja
pik napisał(a):Jak robiłem model to zastanawiałem się także czy miał żółty spód pod silnikiem. Na niektórych profilach barwnych pokazany jest tam RLM65. Ale ze zdjęcia wynika raczej że żółty był!
Jaho63 napisał(a):Co kraj to obyczaj. Jak ja słyszę Messer, to pierwsza myśl to jednak G.
Hehe, byłoby jeszcze lepiej gdyby się pojawiło zanim ja skończyłem model...Bardzo dobrze, że pojawiło się to zdjęcie.
pik napisał(a):Hehe, byłoby jeszcze lepiej gdyby się pojawiło zanim ja skończyłem model...

Hmmm, masz rację. Ja co prawda nie należę do superszczególarzy i daję sobie pewien zakres swobody interpretacyjnej. Czasem czegoś nie poprawiam bo wiąże się z dodatkową pracą, ale w wielu sytuacjach jest to po prostu kwestia położenia maskowania tak czy inaczej...To normalka. Zawsze coś tam później wyjdzie, że człowiek źle zrobił, nie ma się co przejmować.
pik napisał(a):Swoją drogą czy to nie jest złosliwość losu kiedy tyle lat po wojnie pojawia się zdjęcie... miesiąc po zakończeniu budowy modelu???
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości