"Droga pod Agincourt 1415" - 1/72

Właśnie skończyłeś dioramę, chciałbyś ją zaprezentować - poddaj ją tutaj surowej krytyce Użytkowników.

"Droga pod Agincourt 1415" - 1/72

Postprzez Maciek U. » wtorek, 15 stycznia 2013, 21:29

Witam. :)
Poniżej przedstawiam efekty swojej pracy z ostatnich tygodni. Wziąłem sobie do serca Wasze porady odnośnie ramki i tym razem cała scena jest nieco ponad nią. ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
pozdrawiam, Maciek
Maciek U.

Reklama

Re: "Droga pod Agincourt 1415" - 1/72

Postprzez micmal » wtorek, 29 stycznia 2013, 22:33

Hejka Maciek! Figurki świetne, bardzo mi podobają. W Bytomiu będę i mam nadzieję, że zobaczę Twoje prace, bo jest na co popatrzeć (odnośnie figurek).
Pozdrawiam Michał M.
Obrazek
micmal

Re: "Droga pod Agincourt 1415" - 1/72

Postprzez spartan-painting » poniedziałek, 4 lutego 2013, 16:26

hmm kolego umiesz malowac - ale zabijaja Cie detale.
Bron; ta halabarda/glewia - mocno wieje ze ja tak wykrzywilo ;) A wystarczylo rekojesc zrobic z odpowiedniej srednicy drucika
wlocznia to samo - ba masz nawet gotowce z north stara....
Kamienie; ostre...tzn czarny podklad, space wolf grey i bialy.....dodaj wiecej barw, zeby nie bylu takie ostre przejscia (o ile na podstawkach to sie sprawdza o tyle na dioramkach srednio)
Pnie drzew - wiesz mamy takie glupie hobby ze malujemy nawet kamienie...i drzewa, takie naturalne sa....srednie :/
Chrobotek na podstawce....wywal to, imho szpeci. Static w takiej ilosci wyglada nienaturalnie jesli nie jest "poprzeplatany" np z kepkami AP alo polaka.

Ogolnie 4 za calosc ale figurki na 5 oceniam (jak powiedzilem malowac potrafisz)
http://spartan-painting.blogspot.com/ <- blog o modelarstwie
I saw General Lee raise a saber in his hand
Heard the cannons roar as you made your last stand
You marched into battle with the Grey and the Red
spartan-painting

Powrót do Dioramy - galeria ukończonych dioram