Jacek Bzunek- w wydłużonym nosie Hawków serii 100 znajduje się laserowy dalmierz celów a tym samym powinno tam być okienko, nie wiem jak jest w serii 120 ale przypuszczam że powinno być podobnie,
Z tego co mi wiadomo australijskie Hawki 127 LIF tej stacji nie miały stąd jest tam zaślepka.
-czubki AIM-9 lepiej wyglądałyby pomalowane na srebrno ponieważ w oryginale były przezroczyste,
Może dokładnie na zdjęciu tego nie widać ale czubki rakiet spiłowałem a następnie odtworzyłem przeźroczystym kristal clearem:

-czerwony pas na stateczniku pionowym jest przykrótki
Całkowita racja, wina przykrótkich kalkomanii i moja, że nie chciało mi się tego domalowywać.
-osłony zestawów wskaźników wyglądałyby lepiej pomalowane na czarny mat, dodatkowo otarcia wyglądają na zbyt przesadzone
Uwaga jak najbardziej słuszna. Otarcia wyglądają przesadnie w stosunku do reszty samolotu

.
Jednocześnie proszę nie traktować mojego ględzenia jako czepiactwa
Jacku, dopóki nie padają ironiczne opinie o np zabawnym wyglądzie modelu wszystkie uwagi traktuję z należytym szacunkiem. Szczególnie jeśli padają z ust tak dobrych modelarzy.
z zainteresowaniem czekam na zapowiadany przez Italerii model Hawka T.1/50/60 w 1/48
Też ciekawym co Italeri z tego wyjdzie...