Pozwolę sobie podczas budowy porównać model do tych w skali 1:72.
Jak na razie ogromne pudło, masa części, a cała przyjemność za kosmiczną jak dla mnie cenę.
Ale nastawiam się optymistycznie

Pozdrawiam.
Moderator: xenomorph

czak45 napisał(a):Pozwolę sobie podczas budowy porównać model do tych w skali 1:72.
Bathin napisał(a)::shock:
Też kiedyś się skusiłem i już nigdy potem nie wróciłem do 1:72czak45 napisał(a):Pozwolę sobie podczas budowy porównać model do tych w skali 1:72.
Nie ma tutaj czego porównywać.
Powodzenia.
PZdr
Tomek Hejmo napisał(a):Czarek, zwróć uwagę na jakość powłoki malarskiej na tym modelu, bo na 72-wej trójce była masakra.
Nie mogę się doczekać co z tego wyczarujesz.

Tomek Hejmo napisał(a):Wiesz, jak sobie nie życzysz krytycznych uwag to zawsze to możesz w pierwszym poście napisać![]()
Zwróciłem uwagę, bo to jedyna "techniczna" rzecz która mnie razi w Twoich pracach.

czak45 napisał(a):Gubię się w tych ramkach, ciągle je przekładam i czegoś szukam.
Andrzej Wasilewski napisał(a):czak45 napisał(a):Gubię się w tych ramkach, ciągle je przekładam i czegoś szukam.
Też tak mam, ale po kilku godzinach takiego przekładania już nie potrzebujesz numerka bo orientujesz się w położeniu większości elementów ;)
Kibicuję.
czak45 napisał(a):Dzięki, dzięki, łatwo nie jest ale jak już rozdłubałem to pewnie skończę.
(...)
czak45 napisał(a):

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości