PiotrZ napisał(a):Ostatnio zakupiłem w martoli:
http://www.martola.com.pl/pl142/produkt ... _konwersja
30 zł wyrzuconych w błoto. Tragedia!!! Nie wiedziałem, że tak może wyglądać żywica. Dziury w kadłubie, jakieś szpary na liniach podziału blach na skrzydłach, niedolane lotki, itp., itd. Nic więcej od tego "wytwórcy" nie kupię.
Na szczęście przyleciał do mnie również Seafire 47 special hobby - po wstępnym obejrzeniu - poezja. Tym większe rozczarowanie zestawem do konwersji "siódemki".
Michał Janik napisał(a):...Dziury, niedolane elementy itd - to są usterki których nie powinno być...
Daniel-Martola napisał(a):Jakiej jakości są/mogą być odlewy staramy się uprzedzać.
RAV napisał(a):Właśnie przeczytałem to Wasze "ostrzeżenie" (wcześniej jakoś go nie zauważyłem). (...)
Tomasz Dzieciątkowski napisał(a):A Ty nie masz obowiązku kupna takiego gniota - po to też są właśnie podobne recenzje.
Daniel-Martola napisał(a):Masz prawo zwrotu. Nie widzę żadnych przeszkód. Jakiej jakości są/mogą być odlewy staramy się uprzedzać.
Producent zaś stara się poprawiać jakość o co cały czas staram się cisnąć. Ale to wszystko co mogę.
pozdrawiam
PiotrZ napisał(a):Proszę mi wierzyć to nie jest dobry materiał wyjściowy do czegokolwiek.
PiotrZ napisał(a):Martola ma jakąś markę na rynku, kupowałem tutaj już nie raz. Czy warto sobie tę markę psuć takim towarem?
Tomasz Dzieciątkowski napisał(a):Przestańcie na siłę obwiniać sklep za posiadanie w swojej ofercie różnych produktów: od gniotów po absolutne wypasy.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości