merlin_PL napisał(a):Tak ja stosowałem do aerografu. Możesz tego uzywać + retreader . Amen
merlin_PL napisał(a):Wyjasniam.
Do czasu jak całkowicie przesiadłem się na Tamiya + rozcieńczalniki Gunze. Malowałem aero Pactrami i MM rozcieńczanymi rzeczonym rozcieńczalnikiem do farb akrylowych Testorsa ( MM) dodając odrobinę retreadera Talensa.
klajus napisał(a):merlin_PL napisał(a):Wyjasniam.
Do czasu jak całkowicie przesiadłem się na Tamiya + rozcieńczalniki Gunze. Malowałem aero Pactrami i MM rozcieńczanymi rzeczonym rozcieńczalnikiem do farb akrylowych Testorsa ( MM) dodając odrobinę retreadera Talensa.
Nic nie zrozumiałem...
Teraz malujesz Tamiya + rozcieńczalniki Gunze, tak?
Wczesniej Pactrami i ModelMaster z retarderem?
Jakoś dziwną składnię zastosowałeś... co to ma do wytłumaczenia czy nie chodzi o retarder?
merlin_PL napisał(a):klajus napisał(a):merlin_PL napisał(a):Wyjasniam.
Nic nie zrozumiałem...
Teraz malujesz Tamiya + rozcieńczalniki Gunze, tak?
Wczesniej Pactrami i ModelMaster z retarderem?
Jakoś dziwną składnię zastosowałeś... co to ma do wytłumaczenia czy nie chodzi o retarder?
Thor pytał raz o retreader, a raz o rozcieńczalnik do Pactr to dlatego mogła dziwnie wyglądać moja odpowiedź . Najpierw pytał o retreader i podałem , że uzywałem i polecam retreader Talensa, potem pytał czym rozcieńczac pactry i odesłałem go do wątku gdzie była mowa o rozcieńczalniku Testorsa do akryli , którym dobrze rozcieńczało mi się pactrę. Dodatkowo dodawałem do rozcieńczonej pactry kilkas kropel retreadera Talensa.
Obecnie maluję Tamiya + rozcieńczalniki Gunze.
Powrót do Modelarstwo redukcyjne - dyskusje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości