klajus napisał(a):Chylę czoła za research i podparcie fotograficzne.
Liczba przeróbek i doróbek imponująca.
Jednak... czasami ilość nie przeszła w jakość... na przykład malowanie fotela.
Mam jeszcze dwa pytania:
Jak malowałeś model, prosto z tych puszek?
Dlaczego można kierować pytania tylko po polsku a Twoje teksty są po angielsku?

Janusz Lewocki napisał(a):Ponieważ model w skali 1:32 jest dość duży Tamiya zaleca malowanie dużych
powierzchni sprayem a nie aerografem.Unikamy w ten sposób smug.
Janusz Lewocki napisał(a): Te puszki to farba modelarska w sprayu.Ponieważ model w skali 1:32 jest dość duży Tamiya zaleca malowanie dużych
powierzchni sprayem a nie aerografem.Unikamy w ten sposób smug.
F-16C/J ma tylko trzy kolory,AS26,AS27,AS28 i dobrze bo ceny są dość wysokie.
Janusz Lewocki napisał(a): Pytanie drugie:Tłumaczę kolejny raz nie czytałem regulaminu,nie wiedziałem,żę nie można używać języków obcych,
post w języku angielskim został utworzony i wysłany na ARC Discussion Forum,a następnie,,żywcem,,przesłany na Modelarstwo z pasją.Mam 66 lat i nie ja tworzyłem post,gdyż tego nie potrafię,a ponieważ wykonanie fotografii ,przenoszenie ich z literatury na post zabrało trochę czasu to twórca postu czyli moja wnuczka była już zmęczona i nie miałem odwagi zmuszać ją na na nowy post w języku polskim.Dlatego proszę nie traktować użycie jęz.angielskiego jako
szpanu,ale konieczności.Jeśli kogoś uraziłem tym faktem PRZEPRASZAM.
z
Janusz Lewocki napisał(a):Jeśli kogoś uraziłem tym faktem PRZEPRASZAM.
Aero74 napisał(a): model słaby....
Aero74 napisał(a): ale prezentowany model - klasa
potez napisał(a):Co do angielszczyzny to jest cala upstrzona masą błędów gramatycznych i literówek, więc szkoda się nad tym skupiać.
Janusz Lewocki napisał(a):...Jeśli kogoś uraziłem tym faktem PRZEPRASZAM.

Arkady72 napisał(a):Maciej Gruca napisał(a):... dzisiejsza młodzież (bynajmniej część) rządzi się zupełnie innymi prawami...a raczej brakiem ogłady.
Więcej tematu drążyć nie mam zamiaru.
Tu się całkowicie z Tobą zgadzam.
Janusz Lewocki napisał(a):Mam jednak nadzieję że i my nauczymy się rozmawiać normalnie.

Ostach napisał(a):Najbardziej podoba mi się światło na pokrywie przedniego podwozia. Reszta to tak różnie... razi niestaranna obróbka.
Wydaje mi się natomiast, że aerografem można hm... praktycznie zawsze uzyskać lepsze efekty niż sprejami.

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: mnak24 i 25 gości