Slash napisał(a):Nie. Ale robiąc model w 72 takiego JA-111 spokojnie zdecydowałbym się na ostre przejścia.
Z tego co widzę na pierwszej stronie Solo nie zamierza robić modelu egzemplarza muzealnego.
Slash napisał(a):Nie. Ale robiąc model w 72 takiego JA-111 spokojnie zdecydowałbym się na ostre przejścia.

Soris000 napisał(a):Solo napisał(a):...
Opakowanie 20g...
A który kupiłeś ? Bo "normalne" cyjanoakryle Loctita zaczynają się od 5 dych. Albo ja kupuję nie tam gdzie trzeba.
Arkady72 napisał(a):Z tego co widzę na pierwszej stronie Solo nie zamierza robić modelu egzemplarza muzealnego.

Solo napisał(a):czy położenie na koniec pracy lakieru bezbarwnego załatwi ten problem?
Solo napisał(a):Pisząc o tym przedmuchaniu masz na myśli może, że taką taki zaciek można samym powietrzem "rozetrzeć"?
Jaho63 napisał(a):Solo napisał(a):Pisząc o tym przedmuchaniu masz na myśli może, że taką taki zaciek można samym powietrzem "rozetrzeć"?
Raczej nie. Pisząc o "przedmuchaniu" miałem na myśli, że po położeniu warstewki, czasem nawet zupełnie przejrzystej, dmucham samym powietrzem, bez farby, żeby szybciej schło i po chwili kładę następną warstwę.
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości