Budowa postępuje mimo że ostatnio dużo nie robiłem. Nowy blok silnika pokażę jutro.
Teraz przerzuciłem się na lżejsze tematy... Czasem jest tak, że człowiekowi się nic nie chce i siedzi głęboko wbity fotel z piwkiem i szlugiem w ręku. Teraz mam taki okres i postanowiłem wziąć się za robienie kalek - samych projektów bo drukować tego na bank nie będę, ale pewnie znajdzie się jakaś firma.
Grill, to po pierwsze. Na tym mi zależy najbardziej bo tak sobie ubzdurałem, że będzie naklejka (jak w 1:1). Skoro mam do zrobienia grill, to może zrobię jakieś fajne wzory na boki pojazdu - jak nie dam rady, to mam kumpla komputerowca który sobie z tym poradzi gdy zatankuje mu się 2 butelki piwa. Teraz drobnica, naklejki różnych firm a tego syfu będą potrzebne dość duże ilości, idzie też dodać moje imię i nazwisko na dach, czy choćby nawet adres internetowy PWM'u możliwości jest dużo i model może wyglądać dzięki temu całkiem wyjątkowo.
Do kładzenia kalek jeszcze daleko, ale grill by mi się przydał, na razie tylko wydrukowany na zwykłej kartce bo trzeba odpowiednio przerobić przód auta, wyorać to co mam teraz, i wstawić plastik. Kalki mogą poczekać zapisane na jakimś pendrive lub cd
Taki eksponat znalazłem w sieci, genialna tabliczka IMO

. Wystarczyło zmienić nazwę samochodu, kilka minut zabawy w Wordzie/Paincie później tylko pomniejszyć. Super będzie wyglądać nad tylnym zderzakiem

Horsepower sells cars, torque wins races.