Chrupek napisał(a):Kolego Strużyn. Nie ma takiej możliwości aby jeden model startował we wskazanych przez Ciebie kategoriach.
KayFranz napisał(a):Krzysiek, przywieziesz Junkersa? Jeśli tak - to chrzanić konkurs drużynowy w skokach, przyjeżdżam...
NIEDZWIEDZ napisał(a):Koledzy ,panowie organizatorzy ,a ja z innej beczki bo nikt nie pyta o to co najważniejsze bynajmniej dla mnie.Co z bezpieczeństwem naszych ulepków,przed ciekawskimi "DOTYKACZAMI"jakieś taśmy, stoły ustawione w litrkę "O"itp....Jadę pierwszy raz i nie chciał bym doświadczyć niemiłej niespodzianki ,w postaci urwanej np ;lufy..
NIEDZWIEDZ napisał(a):Koledzy ,panowie organizatorzy ,a ja z innej beczki bo nikt nie pyta o to co najważniejsze bynajmniej dla mnie.Co z bezpieczeństwem naszych ulepków,przed ciekawskimi "DOTYKACZAMI"jakieś taśmy, stoły ustawione w litrkę "O"itp....Jadę pierwszy raz i nie chciał bym doświadczyć niemiłej niespodzianki ,w postaci urwanej np ;lufy..
Robert Thorz napisał(a):NIEDZWIEDZ napisał(a):Koledzy ,panowie organizatorzy ,a ja z innej beczki bo nikt nie pyta o to co najważniejsze bynajmniej dla mnie.Co z bezpieczeństwem naszych ulepków,przed ciekawskimi "DOTYKACZAMI"jakieś taśmy, stoły ustawione w litrkę "O"itp....Jadę pierwszy raz i nie chciał bym doświadczyć niemiłej niespodzianki ,w postaci urwanej np ;lufy..
Staramy się zapewnić maximum bezpieczeństwa dla naszyych uczestników i dlatego ponownie zastosowaliśmy układ stołów w prostokąty. Miejsca wystawowego jest naprawde sporo, a cała armia Harcerzy i Organizatorów będzie nieprzerwanie minitorować sytuację z wnętrza tych prostokątów mając doskonały widok na całość bezcennej ekspozycji modeli. Miejsca dla ogladającyh jest na tyle dużo że powinno nić złego się przytrafić i tłok powinnien być rozładowany. Mamy nadzieje i przyłożymy wszelkich starań aby zabezpieczyć wasze dzieła przed wszelką ingerencją zewnętrzną.
ups napisał(a):J...... Co mnie zaskoczyło to stosunkowo mała ilość pokazywanych prac, szczególnie w małych skalach, no i praktycznie brak marynistyki. .....
Pozdrawiam

Bond napisał(a):
Mnie zaskoczyło te zaskoczenie, że "praktycznie nie było marynistyki".
Chociaż ktoś mówił mi, że był również zaskoczony bo praktycznie nie było stołów pod modele na tej wystawie.
No i te ponad 1000 modeli łącznie z małymi skalami to faktycznie żenada przy Inowrocławiu.

Jaho63 napisał(a):Nie wiem czyje to, ale to mój faworyt:
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości