Solo napisał(a):Dopiero teraz zaczynam rozumieć, jak wiele jeszcze nauki przede mną.
Jeszcze tylko 9 modeli treningowych i zaczniesz się czuc pewniej.
Solo napisał(a):Dopiero teraz zaczynam rozumieć, jak wiele jeszcze nauki przede mną.

Solo napisał(a):pobrudzony washem,

Solo napisał(a):Nie tylko to się urwało jeśli chodzi o kalki.
Właśnie teraz podczas ścierania urwało się: statecznik poziomy sztuk jeden, goleń prawa podwozia sztuk jeden i klapeczka od niej.
A wyciera się źle, bo linie są w różnych kierunkach i jak wycieram papierowym ręcznikiem to co jedno ładnie zostaje, to drugie (w porpzek) się sciera. Wycieranie patyczkami do uszu to koszmar, bo wtedy zostają paskudne smugi washa na całej długości... Jak to kurka ładnie zrobić?

Solo napisał(a):Nie tylko to się urwało jeśli chodzi o kalki.
Właśnie teraz podczas ścierania urwało się: statecznik poziomy sztuk jeden, goleń prawa podwozia sztuk jeden i klapeczka od niej.
A wyciera się źle, bo linie są w różnych kierunkach i jak wycieram papierowym ręcznikiem to co jedno ładnie zostaje, to drugie (w porpzek) się sciera. Wycieranie patyczkami do uszu to koszmar, bo wtedy zostają paskudne smugi washa na całej długości... Jak to kurka ładnie zrobić?
Solo napisał(a):Kalki to totalna masakra, gdy zrobię galerię sam zobaczysz. W następnym modelu będzie lepiej, musi być.
Mam tyle uwag do swojej pracy, że mógłbym napisać książkę. Pytanie tylko, czy potrafię to poprawić.
Co do obciążenia: tam po prostu nie ma już miejsca na nic.
Dziób (ale już po wklejeniu wanienki z kabiną) wypełniłem czarną plasteliną, ale to dużo za mało.
Od początku powinienem kombinować z czymś cieższym, ale wydawało mi się że samolot jest dobrze wyważony. Trudno, przykleję go do podłoża kawałeczkiem taśmy i tak będzie stał.
Solo napisał(a):Mam tyle uwag do swojej pracy, że mógłbym napisać książkę. Pytanie tylko, czy potrafię to poprawić.
Solo napisał(a):Dziób (...) wypełniłem czarną plasteliną,...

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: SnaQ i 23 gości