Tfu!
Moderator: piotr dmitruk
Slash napisał(a):piotr dmitruk napisał(a):Slash, posiłkowałeś się lustrem, czy wspomnieniami z natrysku na basenie?
Jako modelarz redukcyjny posługuje się monografiami. Tym razem z Kagero, podobno jest lepsza od Aj-pressu.
Vic0din napisał(a):Napisałabym że z 'takim stosunkiem kiełbasa/jaja stosunek musi być marny,' ale się powstrzymam.
W tej konwencji artystycznej większość słów jest niebezpiecznych.
hogben napisał(a):
Może autor pracy jest w wieku "myśliwskim" ? Znaczy torba dłuższa od flinty![]()
Cóż , powaga zabija powoli. Wesołych świąt wszystkim
spiton napisał(a):Dodam, że bardzo dobry warsztat. Ja tam poczucie humoru mam "wyszlifowane" przez Kapitana Bombe.
Slash napisał(a):spiton napisał(a):Dodam, że bardzo dobry warsztat. Ja tam poczucie humoru mam "wyszlifowane" przez Kapitana Bombe.
I masz jeszcze czelność to napisać zamiast udawać jak bardzo zostałeś zniesmaczony![]()
Ale widzisz, na tym właśnie polegają "jaja tego forum"![]()
Grzegorz2107 napisał(a):Że niby ktoś oderżnął jaja temu forum?
Zniesmaczony jestem teraz przyznaniem, że ta praca jest jakąś nędzną publicystyką na temat Twojej wizji forum.
Model worka mosznowego, inspirowany młodzieńczą fascynacją własną męskością, wydawał się bardziej zabawny i czystszy artystycznie.
Jaho63 napisał(a):Slash. Mnie osobiście Twój żart nie powalił, ale nie żebym "przeżywał". Z resztą wydaje mi się, że nikt nie "przeżywał".Uważam jednak, że takie żarty poza HP nie do końca są OK. I już. Pamiętaj, że to opinia tylko moja. Jednego na parę tysięcy użytkowników. Czuwaj.
Slash napisał(a):Grzegorz2107 napisał(a):Że niby ktoś oderżnął jaja temu forum?
Zniesmaczony jestem teraz przyznaniem, że ta praca jest jakąś nędzną publicystyką na temat Twojej wizji forum.
Model worka mosznowego, inspirowany młodzieńczą fascynacją własną męskością, wydawał się bardziej zabawny i czystszy artystycznie.
Też poczułeś się dotknięty i teraz będą przysrywki?
Powrót do Konkurs z Jajem 6 - galeria
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości