Jednak posiada wgłębne linie podziału i delikatne nitowanie. Oto co znajdziemy w pudełku:

Jak widać brak wnętrza kabiny a silnik to tylko atrapa odlana razem z osłoną.
Aby jako tako to wyglądało do zestawu zostaną dołożone znalezione odpady po Academy czyli: kokpit, silnik, osłony podwozia, golenie:

Kalkomanie z zestawu są nawet przyzwoite i pozwalają wykonać model w malowaniu jak poniżej:

Niniejszym mogłbym rozpocząć relację z budowy ale... nie chce mi się, nie mam czasu, dosyć mam tej nikczemnej skali
Dlatego proponuję kontynuowanie relacji przez któregoś z kolegów.
Model przekażę bezpłatnie i pokryję koszt dostawy (na terenie Polski).
Ale stawiam warunki:
* ubiegający się musi być zarejestrowanym użytkownikiem naszego forum i przynajmniej z tygodniowym stażem
* decyduje pierwszeństwo zgłoszenia
* modelarz któremu model przekażę zobowiązuje się do kontynuowania TEGO tematu w formie relacji
* modelarz dołoży wszelkich starań aby model prezentował się przyzwoicie
* przyrzeknie (tu na forum), że model zostanie ukończony i wstawiony do galerii (niezależnie od efektu końcowego) do końca 2008 r.

Chętnych zapraszam do zgłaszania się tu (nie Priv).
P.S. najsłabszym elementem modelu (po dołożeniu resztek Academy) jest gruba osłona kabiny. Na życzenie przed wysłaniem mogę rozciąć (aby wykonać z otwartą osłoną) lub spróbować na jej podstawie wykonać i dołożyć vacu.
P.P.S. niby decyduje pierwszeństwo zgłoszenia ale przy właściwym i konkretnym uzasadnieniu uzasadnieniu mogę zmienić decyzję na korzyść jakiegoś "spóźnialskiego".