spiton napisał(a):Tych plamek to by aerografem nawet LazyCat nie wymalował.
Swietny!
spiton napisał(a):Tych plamek to by aerografem nawet LazyCat nie wymalował.

Radek napisał(a):A na serio to plastik trochę prześwituje w oprofilowaniu przejścia skrzydła w kadłub i miedziana blaszka drzwiczek chyba też jest widoczna. Drobiazgi w sumie.

marco2607 napisał(a):Radek napisał(a):A na serio to plastik trochę prześwituje w oprofilowaniu przejścia skrzydła w kadłub i miedziana blaszka drzwiczek chyba też jest widoczna. Drobiazgi w sumie.
Oj nie tylko te drobiazgi są widoczne ,mam nadzieję że w końcu zainwestujesz w sprzęt ( aero +sprężarka).
Tłumaczenie że nikt by tego nie namalował do mnie nie przemawia, wierz mi jest wielu nawet na tym forum że na spoko by to zrobili.
Mam nadzieję że następny TWÓJ model nie zapamiętam tylko z pięknych zdjęć. POWODZENIA.
spiton napisał(a):Ni nie wiem. Aero jest super. Na pewno. I pewnie kiedyś kupie. Ale miej świadomość że szukamy w modelarstwie różnych rzeczy. Ja bym nie był zadowolony z efektu jaki Ty uzyskujesz i odwrotnie.
spiton napisał(a): Malowany będzie oczywiście sprayem. Niestety ma kabinkę ze szwem i to wstrzymuje prace. Ma być to najlepiej pomalowany F-14 w 72. Takie mam ambicje.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości