Jedyne co zarzucam, to to że ktoś reklamuje organizowany orzez siebie wyjazd podajac nieprawdziwe informacje.
Czarny napisał(a):Greif czy wiesz na jakich zasadach działa bookin.com z którego prinrscreena wrzucilem? Wydaj mi sie ze nie. Rezerwujesz miejsce za ktore płacisz lub dostajesz gwarancje ceny. System powiazany jest z hotelem i od razu dostajesz potwierdzenie rezerwacji i ceny calosc zajmuje mniej niż 2min.. W tym roku ponad 10 razy korzystalem z tego serwisu na kilku roznych kontynentach i nigdy mnie nie zawiodl. To co piszesz jest wyssane z palca. To marudzenie osoby ktora nie korzysta z takich narzedzi ale, jak typowy Polak, wie najlepiej jak to działa.
Dodam jeszcze ze pisałem panu Kędzierskiemu prawie równobdwa miesiace temu, że sa w Telford dużontańsze hoteke i pizostało to bez odpowiedzi a różnica wtedy byla znaczna

Greif napisał(a):Lol a ten dalej swoje , może admin ogarnie jakoś temat... za 3 km zapłacisz za taxi 5-7 Ł x min 6 przejazdów ... nic więcej ...
Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości