http://www.classicairframes.com/new_products_frame.htm
Model ma się pojawić na rynku pod koniec roku.
Jarek

Krystian Ciechowicz napisał(a):Witam.
..Miałem kiedyś dawno, dawno temu z kartonu .
Pozdrawiam
K.
J. Latalski napisał(a):Zgadza się, też go miałem. Bezpośrednio przed nim to samo wydawnictwo wydało Ła 7 i Avię S199! Wtedy to była konkurencja dla nieosiągalnego bez prenumeraty Małego Modelarza. Ach...
Jacek Bzunek napisał(a):Nie pamiętam jak się seria nazywała...
Jacek Bzunek napisał(a):Było to chyba w 1985. Miło wiedzieć że nie tylko ja jestem tak stary

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):W takim razie należy też wypatrywać wczesnych wersji Dorniera 17
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):W takim razie należy też wypatrywać wczesnych wersji Dorniera 17
shivadog napisał(a):Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):W takim razie należy też wypatrywać wczesnych wersji Dorniera 17
Oj nie jestem pewien, miały być dwa BR.20 jeden od Classica drugi do Special'a, więc chyba nie o przejmowanie form chodzi...

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):A nie odnosisz wrażenia po wyglądzie wyprasek, żywic itp. obu firm, że powstały z tych samych rąk ? Pozostanę więc optymistą.
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):shivadog napisał(a):Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):W takim razie należy też wypatrywać wczesnych wersji Dorniera 17
Oj nie jestem pewien, miały być dwa BR.20 jeden od Classica drugi do Special'a, więc chyba nie o przejmowanie form chodzi...
A nie odnosisz wrażenia po wyglądzie wyprasek, żywic itp. obu firm, że powstały z tych samych rąk ? Pozostanę więc optymistą. Ciekawe ile wielki Fiacik będzie u nas kosztował ?
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości