shivadog napisał(a):Jak ktoś aktualizuje post o 1:18 w nocy to sam jest sobie winien, że nikt nie odpisuje.
jacekkarolczak napisał(a):Jest czadowo. Wywal tylko tę smętną linkę co nie ma prawa tak sterczeć sztywno. To może być linka pleciona z 50mm średnicy, więc przy długości +/- 80-100 m ciężar by ją zagonił na dół... Ale czekam z niecierpliwością na finisz. Powodzenia
wapel napisał(a):Super Spiton, to wyglada. Podoba mi sie zwlaszcza pomysl z plama oleju. Moze jak bedziesz lal kolejna warstwe wody to daloby rade zakombinowac tak zeby sprobowac oddac rozne kolory pojawiajace sie w tej plamie - fiolety, zielenie itd. Mam nadzieje ze wiesz co mam na mysli. Pozdro!
merlin_PL napisał(a):Jest potencjał, ale czegoś mi w tej pracy cały czas brakuje . Mam wrażenie , że jest jakoś jest jak na wrak pusto. Jest sam wrak. znaczy nie zatonął , znaczy osiadł na dnie . Aż się prosi dorobić do podstawki imitację , brzegu , skał, albo nabrzeża z efektownym lejem po bombie , gdzie też wala się złom, albo jakieś części tego , czy innego wraku. Po morzu pływają deski etc. Może bym dodał jakąś szalupę , która przybiła do wraku , bo ktoś się chciał na niego wdrapać.
Ja bym tego oczywiście sam nie potrafił zrobić , ale Ty Spiton byś dał radę.
Maciej Gruca napisał(a):Praca z ogromnym potencjałem. Rozumiem, że będziesz jeszcze działał z rdzą w szczególności na dziobie. Na zdjęciach wydaje się być zbyt jednolita.
Przypuszczam jednak, że moja uwaga jest nie na miejscu, zrobisz wszystko na mistrzowskim poziomie![]()
Sebastianie, co Cię tak wzięło na marynistykę? Trochę brakuje mi Twoich styranych latadeł
ROMAN napisał(a):shivadog napisał(a):Jak ktoś aktualizuje post o 1:18 w nocy to sam jest sobie winien, że nikt nie odpisuje.
W rzeczy samejale z drugiej strony to najlepsze godziny do robienia modeli.
Tak patrząc na ten Twój model Sebastian zastanawiam się czemuś Ty jeszcze go nie skończył? Przecież w tym co do tej pory zrobiłeś drzemie taki potencjał a jak widać nawet praca na tym etapie jest bardzo fotogeniczna.
Solo napisał(a):Kurka wodna, co za cudeńko...
Zareklamowałeś się w innym wątku, to tu wlazłem, ale naprawdę, brak mi słów jak widzę takie arcydzieła...
Jednak reklama dźwignią handlu
Ave napisał(a):Jednak reklama dźwignią handlu
Cóż, pewnie mało kto śledzi wszystkie działy forum (tu do szkutniczych ostatnio zaglądałem chyba jeszcze w czasach siarowego U-boota), ale okazuje się, że jednak warto - dobre to, bardzo dobre!
Wapel napisał(a):Moze jak bedziesz lal kolejna warstwe wody to daloby rade zakombinowac tak zeby sprobowac oddac rozne kolory pojawiajace sie w tej plamie - fiolety, zielenie itd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości