X Międzynarodowy Festiwal Plastikowych Modeli Redukcyjnych

Nasze wrażenia, relacje z różnych imprez, zawodów, spotkań oraz wizyt w muzeach.

Re: X Międzynarodowy Festiwal Plastikowych Modeli Redukcyjnych

Postprzez bartek » piątek, 8 marca 2013, 20:14

Uzupełnione wyniki - w tym nagrody specjalne - pojawiły się na stronach festiwalu.
Dołożyliśmy wszelkich starań aby były kompletne i poprawne, jednak przy 1160 rejestrowanych modelach i ponad 350 wyróżnieniach, dyplomach i nagrodach mogą się zdarzyć drobne pomyłki. W takim przypadku proszę wysłać maila na adres admin@bytom-model-festiwal.pl
bartek

Reklama

Postprzez Paweł Leszczyński » poniedziałek, 11 marca 2013, 20:56

W Bytomiu zrobiłem oszałamiająca liczbę trzech fotek :D
Nowy aparat źle dobrany obiektyw, nie miałem czasu zbyt się zagłębiać w instrukcję. Pstryknąłem na szybko te nieszczęsne trzy foty i poszedłem zmienić obiektyw. Niestety nie było mi było dane zrobić więcej, tyle się działo że zabrakło czasu.
Dwie fotografie, choć ciut rozmyte umieszczam poniżej. Można zobaczyć świetne malowanie modelu przez Sergiusza Pęczka:
Obrazek
Obrazek
Paweł Leszczyński

Postprzez Salva » poniedziałek, 1 kwietnia 2013, 12:27

Cześć,

Pozwoliłem sobie jeszcze raz wkleić zdjęcia Kolegów z pracą, która bardzo mi się spodobała:

Obrazek

Obrazek

Kto jest autorem i czy można gdzieś w sieci zobaczyć warsztat lub galerię?
Pozdrawiam, Krzysztof Salwiczek
------------------------------------------------------------------------------------------
Obrazek
Na warsztacie:
Hispano-Nieuport NiD-52 - Azur 1/72
Salva

Postprzez bartek » piątek, 7 czerwca 2013, 07:45

Sprawa zainteresuje już pewnie historyków :D , ale dla porządku informuję, że na stronie festiwalu dostępna jest już od pewnego czasu obszerna relacja z X edycji wraz z kilkoma albumami (ponad 800 zdjęć) uzupełniona przedwczoraj nagraniami z pokazów Kamila Feliksa Sztarbały i Miga Jimeneza (kilka osób się o to dopytywało).
X Międzynarodowy Festiwal Plastikowych Modeli Redukcyjnych Bytom 2013 - relacja
Dodatkowo wyniki zostały podzielone na osobne podstrony i dodany pokaz slajdów na głównej stronie.
Dziękuję za nadesłane zdjęcia i za kontakt osób rejestrujących się papierowo w celu uzupełnienia danych w systemie elektronicznym.
Pozdrawiam
Bartek
bartek

Poprzednia strona

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea