Gondol Jerzy napisał(a):Merlin, sugerujesz ze miejsce Solo jest w jakimś gettcie albo innym miejscu odosobnienia?
Najpierw mi wciskasz chęć zabicia , potem mi zarzucasz chęć umieszczenia kogoś w getcie . Sorry ,ale jesteś niekulturalny . Naprawdę brzydzę się takimi insynuacjami . Nie wiem czy widzisz , ale ja jako jeden z niewielu przestałem się z Solo nabijać. Owszem krytykuję go i co pewien czas staram mu się przejechać płonącą żagwią przed oczyma , coby na łeb nam wszystkim nie wskoczył, ale się z niego nie nabijam. Nie nazywam go błaznem jak ostatnio w tym wątku czynili inni mniej kulturalni koledzy .
Nabijanie się z Solo mnie obecnie brzydzi tak samo jakby brzydziło by mnie nabijanie się z osoby niepełnosprawnej.
Nigdy nie spotkałem go osobiście więc pogląd na temat jego osoby wyrabiam sobie wyłącznie na podstawie jego postów.
Przepraszam,za ten off top i już wracam do meritum czyli trzeciej strony relacji z warsztatu bez warsztatu. na czwartej stronie będzie zdjęcie biurka i wyciągniętych narzędzi . I pytania . O nie zagalopowałem się pytania będą na stronie piątej.
Model w 1/48 rozpoczęcie budowy będzie okolo 7 strony . Albo później.