Kazik napisał(a):Jest nieźle!
A z godziny na godzinę będzie jeszcze lepiej

Kazik napisał(a):Jest nieźle!

toled napisał(a):Lepsze jest wrogiem dobrego ;-) Ja bym to już zostawił, bo potem jeden nieostrożny ruch i przetarcie gotowe.

Coppercat napisał(a): A Lexus nabiera "kolorków" ....
Śledzę wątek z zainteresowaniem.

Dorotka napisał(a):"I tak bez szkła powiększającego nic nie widać"
Kazik napisał(a):Dorotka napisał(a):"I tak bez szkła powiększającego nic nie widać"
To i tak dobrze, gorzej jest gdy produkujesz się ładnych kilka dni + pakujesz jakieś drogocenne drobiazgi w element który zaraz po zamontowaniu nigdy więcej nie ujrzy światła dziennego. I gdyby nie upamiętnienie na fotkach to nikt nigdy by nie wiedział że tam coś jest. Mogę Ci sypnąć garścią przykładów takich sytuacji z tego forum

cayman napisał(a):Pamiętam jak w Hondę RC166 GP wrzuciłem 264 szt. różnych śrubek ,ale przynajmniej część widać.

Dorotka napisał(a):cayman napisał(a):Pamiętam jak w Hondę RC166 GP wrzuciłem 264 szt. różnych śrubek ,ale przynajmniej część widać.
Przerzucę się na 1/12 to mniej wydam na śrubki - większe tańsze sąTylko, że pewnie będzie ich potrzeba znacznie więcej, więc wyjdzie na to samo

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości