No a nawet jeśli... nigdy nie widziałem teciaka jadącego po baranku!
Czemu po baranku?
Moderator: xenomorph
No a nawet jeśli... nigdy nie widziałem teciaka jadącego po baranku!

Krzychu2341 napisał(a):No a nawet jeśli... nigdy nie widziałem teciaka jadącego po baranku!
Czemu po baranku?
Korowiow napisał(a):mnak24 napisał(a):Ciapnij jeszcze z pędzla palcem na górę.
Co autor miał na myśli ?
dkfan napisał(a):A zapewne żeby nabrać na pędzel tego szuwaksu którym ubrudzone są koła i wanna i zrobić nim rozbryzgi bo jest ubrudzony równo jak przy linijce, jechał przez błoto a rozbryzgów na górze kadłuba nie ma
Korowiow napisał(a):mnak24 napisał(a):Ciapnij jeszcze z pędzla palcem na górę.
Co autor miał na myśli ?
A zapewne żeby nabrać na pędzel tego szuwaksu którym ubrudzone są koła i wanna i zrobić nim rozbryzgi bo jest ubrudzony równo jak przy linijce, jechał przez błoto a rozbryzgów na górze kadłuba nie ma

Krzychu2341 napisał(a):No a nawet jeśli... nigdy nie widziałem teciaka jadącego po baranku!
Czemu po baranku?
Korowiow napisał(a):Ok, ok ale nie wiem czy należy się wypowiadać w taki sposób aby trzeba było potem dokonywać wykładni tego co miało zostać ukryte w treści wypowiedzi. Wystarczy, że prawo mamy tak zawiłe, że zwykły człowiek nie jest w stanie tego zrozumieć a tu jeszcze porady modelarskie w ten sposób.
Krzychu2341 napisał(a):
Dzięki poprawię to i to![]()
A mam pytanie o gąsienice ,które lepiej kupić, czy Bilek nr.kat. 808 czy AFV Club nr.kat 35142?

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości