P-59 airacome amodel czy special-hobby ????

Nabyłeś nowy model, chcesz pokazać zawartość pudełka lub o nią zapytać, słyszałeś o fajnych nowościach - podziel się tym z innymi.

P-59 airacome amodel czy special-hobby ????

Postprzez pepociufakers » piątek, 28 czerwca 2013, 06:24

Hej
Może ktoś miał styczność z którymś z tych modeli i potrafi powiedzieć, który model P-59 jest lepszy? - wydany przez a-model czy przez special-hobby.

ps. zawartosc pudelek ze zdjęć znam, jednak nie mówią nic o przewadze jednego nad drugim.
pzdr.
pepociufakers

Animal Planet

Reklama

Re: P-59 airacome amodel czy special-hobby ????

Postprzez witek613 » piątek, 28 czerwca 2013, 07:01

Witaj. Airacomety niestety nie robiłem ale dzięki temu że przypomniałeś mi o istnieniu tego samolotu to się to zmieni :) Co do modelu: zrobiłem ładnych kilka modeli z obu firm i zdecydowanie więcej roboty było z a-modelem. W moim odczuciu są gorzej spasowane i wymagają sporo szpachli i szlifowania. Ale bardzo lubię tą firmę ze względu na niszowość ich tematów. Ze special-hobby było mniej problemu i części pasowały. Merytorycznie który jest lepszy niestety nie jestem w stanie się wypowiedzieć ale bowiem nie posiadam takiej wiedzy ani planów :) Pozdrawiam
witek613

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie