Solo napisał(a):Dzięki panowie, dodaje takie coś chęci do pracy.
Teraz skupiam się na drobiazgach, czekając na dostawę rakiet z Martoli (te zestawowe są ok, ale chcę spróbować jaka różnica będzie z tymi Eduarda). No i szlifuję, poprawiam, koryguję, jest co robić.
Muszę jeszcze wykombinować jakiś sposób na wypolerowanie kadłuba, bo nie jest zbyt gładki po tym malowaniu, czymś co mi nie zetrze kamuflażu. Spiton doradził mi włókninę ścierną, tylko nie wiem o jakiej gradacji, żeby nie zniszczyć sobie tego co zrobiłem. Może coś doradzicie? 800 - 1000- 1500?
shivadog napisał(a):Czytałeś wątek, który ci zalinkowałem?
Solo napisał(a):Dodałeś go chyba później?
shivadog napisał(a):Solo napisał(a):Dodałeś go chyba później?
Wnioski z tego ci piszesz każdy sobie sam wyciągnie.
Solo napisał(a):Spiton doradził mi włókninę ścierną, tylko nie wiem o jakiej gradacji,
żeby nie zniszczyć sobie tego co zrobiłem. Może coś doradzicie? 800 - 1000- 1500?
Solo napisał(a):Mr. Laplos mam w domu od dawna
Solo napisał(a):Insynuacje?
Znasz na pewno znaczenie tego słowa?
Zapewniam, że niczego nie insynuowałem, tylko napisałem jakie odniosłem wrażenie.
Skoro upierasz się jednak, że ten link był od razu, to widocznie tak było, a ja go po prostu nie zauważyłem.
Rafal napisał(a):Solo napisał(a):Insynuacje?
Znasz na pewno znaczenie tego słowa?
Zapewniam, że niczego nie insynuowałem, tylko napisałem jakie odniosłem wrażenie.
Skoro upierasz się jednak, że ten link był od razu, to widocznie tak było, a ja go po prostu nie zauważyłem.
Solo. Forum pokazuje jeśli ktoś edytował swój post. W poście z linkiem tej informacji nie ma, zatem link był od razu...
Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości