GrzeM napisał(a):Rafalowi chodzi o to, że takie rzeczy się wyszukuje PRZED kupieniem kalek (i wszystkich innych materiałów). Wtedy unika się problemu.
Model wychodzi bardzo fajnie, szczególnie podoba mi się zdjęcie wszystkich części ułożonych obok siebie.
pilex7 napisał(a):GrzeM napisał(a):Rafalowi chodzi o to, że takie rzeczy się wyszukuje PRZED kupieniem kalek (i wszystkich innych materiałów). Wtedy unika się problemu.
Model wychodzi bardzo fajnie, szczególnie podoba mi się zdjęcie wszystkich części ułożonych obok siebie.
Czy rzeczywiście PRZED zakupem czegokolwiek należy analizować informacje które zostały opublikowane nieco ponad rok?

Siema napisał(a):Ten wzór nie jest jakoś specjalnie skomplikowany
Siema napisał(a):Ja na Twoim miejscu bym cały statecznik pionowy oczyścił z kalki papierem ściernym czy czym tam Ci się uda i pomalował go aerografem robiąc wcześniej szablony. Ten wzór nie jest jakoś specjalnie skomplikowany i powinno to dać o wiele lepszy efekt niż kalka.
Solo napisał(a):
I chyba tak zrobię. Trzeba będzie najpierw odtworzyć kamuflaż na stateczniku, a potem na nim pomaluję słoneczko.
Szkoda tylko tego oznaczenia AF, ale może dam radę i t odtworzyć.

Powrót do Lotnictwo - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości