Reedukacja-M3 Stuart Academy 1:35

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Moderator: xenomorph

Re: Reedukacja-M3 Stuart Academy 1:35

Postprzez bartek33365 » wtorek, 6 sierpnia 2013, 06:39

Na reszcie ktoś coś więcej powiedział, ale nie róbmy sobie nadziei bo i tak pewnie znów będzie robił to samo. Mistrz Polski ciekawe pewnie w Toruniu zdobył. Będzie trzeba się tam wybrać w przyszłym roku. :twisted: Mimo to i tak najlepsze jest katowanie radami innych a samemu mieć to w tyłku.

A dla Korowiowa

Obrazek
Pozdrawiam Bartek Stawski :)
Warsztat: Wszystko po trochu
Zapraszam na My Models
bartek33365

Reklama

Postprzez Tomasz Ś. » wtorek, 6 sierpnia 2013, 07:29

bartek33365 napisał(a):Na reszcie ktoś coś więcej powiedział, ale nie róbmy sobie nadziei bo i tak pewnie znów będzie robił to samo. Mistrz Polski ciekawe pewnie w Toruniu zdobył. Będzie trzeba się tam wybrać w przyszłym roku. :twisted: Mimo to i tak najlepsze jest katowanie radami innych a samemu mieć to w tyłku.

Amen.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Tomasz Ś.

Postprzez mnak24 » wtorek, 6 sierpnia 2013, 08:15

A co się tak do tych MP przyczepiliście, gdyby więcej modelarzy przyjechało, to ten tytuł miał by sens, ale Wy oczywiście to samo ciągle, "bo za mało ludzi", zapraszam serdecznie modelarzy z całej Pl, może wtedy ten tytuł zyska sens.
"Ja mogę powiedzieć coś na ten temat, że po prostu, że ja na ten temat nic za bardzo nie mogę powiedzieć"

KW-1 zimowy|Tarpon mk. 1|Panther ausf. A|Schwimmwagen|Ju-87 G1|F4F-4 Wildcat|
MiG-21 "Latający ołówek"
mnak24

Postprzez Axel1st » wtorek, 6 sierpnia 2013, 08:32

Tomasz Ś. napisał(a):
bartek33365 napisał(a):Na reszcie ktoś coś więcej powiedział, ale nie róbmy sobie nadziei bo i tak pewnie znów będzie robił to samo. Mistrz Polski ciekawe pewnie w Toruniu zdobył. Będzie trzeba się tam wybrać w przyszłym roku. :twisted: Mimo to i tak najlepsze jest katowanie radami innych a samemu mieć to w tyłku.

Amen.

I już widzę dyskusję nt. MP, wzorem tej z modelworku :evil:

Koniec głupawki i świrowania, chcesz nauczyć się robić ładne i realistyczne modele? Na tym forum naprawdę masz od kogo się uczyć, zacznij nowy warsztat i słuchaj co doradzają Tobie inni....
Warsztat: Szyłka 1:35, T-55AM 1:35
Pozdrawiam Paweł Koseda
http://www.plasticscalemodels.blogspot.com

Grupa Modelarska Valkyria Grudziądz
https://web.facebook.com/grupamodelarskavalkyria/
Axel1st

Poprzednia strona

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat