[N] Podstawki i gablotki

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

[N] Podstawki i gablotki

Postprzez Izmod » wtorek, 13 sierpnia 2013, 09:44

Witam wszystkich forumowiczów.

Tak więc chciałbym pochwalić się swym najnowszym wyrobem, a mianowicie podstawkami oraz gablotkami pod modele.
Podstawki wykonuję z drewna dębowego pierwszej klasy o grubości 20mm. Cenowo według mojego rozeznania są one tańsze od wyrobów konkurencji.
Wszystko robie sam w swoim warsztacie, więc jestem podatny na jakiekolwiek sugestie dotyczące rozmiaru czy koloru. Istnieje możliwość wykonania podstawki w innym materiale.

W mojej ofercie znajdują się również gablotki z podstawkami. Gablotki wykonuję z pleksi o grubości 2mm, przycinane do rozmiarów są przy pomocy lasera więc kanty są równe i gładkie. Sposób na klejenie pleksi odkryłem po wielu kosztownych próbach, nie będzie więc plam czy zacieków :)
W podstawce frezuję rowek o szerokości 2mm, w który wpuszczam gablotkę. Trzyma się ona sztywno i jej wyciągnięcie wymaga użycia delikatnej siły.
Tutaj LINK do sklepu.
No i parę zdjęć:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeszcze ważna informacja, do końca tego tygodnia (18.08) ma miejsce mała promocja, przy zakupie dwóch podstawek druga o 50% tańsza :)

Mam nadzieję, że mój pomysł się spodoba,

Pozdrawiam
Piotr Olczyk
http://www.izmod.pl
Izmod

Reklama

Re: [N] Podstawki i gablotki

Postprzez Dorotka » wtorek, 13 sierpnia 2013, 11:32

Witam!

Podobają się i takie tam..., ale czemu nie mogę zapłacić kartą i do czego jest Państwu potrzebna moja data urodzenia, o którą pytacie przy składaniu zamówienia?

Pozdrawiam
Skończyć nie mogę :)
Obrazek
Dorotka

Postprzez Izmod » wtorek, 13 sierpnia 2013, 11:39

Witam Panią,
date można pominąć i zostawić puste pole. Jest ona potrzebna tylko w przypadku, gdy ktoś ma mniej niż 16 lat. Próbowała Pani płacić przez przelewy24?
Izmod

Postprzez Dorotka » wtorek, 13 sierpnia 2013, 11:40

Izmod napisał(a):Witam Panią,
date można pominąć i zostawić puste pole. Jest ona potrzebna tylko w przypadku, gdy ktoś ma mniej niż 16 lat. Próbowała Pani płacić przez przelewy24?

Nie ale spróbuję :)

Niestety, przez przelewy24 nie mogę skorzystać z karty VISA, która nie jest bezpośrednio dedykowana do konkretnego konta...
:(
Skończyć nie mogę :)
Obrazek
Dorotka

Postprzez Izmod » sobota, 7 grudnia 2013, 17:40

W sklepie pojawiły się dzisiaj nowe rodzaje podstawek.
Dzięki nowemu frezowi pleksi można teraz łączyć z gablotką nakładając je na zewnętrzną stronę eksponowanego miejsca. Tak to wygląda:

Obrazek
A tutaj LINK do produktów.

Kolejne dwie podstawki skierowane są do modelarzy figurkowych oraz miłośników gier bitewnych.

Obrazek
LINK do produktu.

Obrazek
LINK do produktu.

Kostki wykonane są z sosny, pierwszy model przeznaczony jest dla osób, które mają ochote po eksperymentować i stworzyć własną podstawkę. Drugi model jest oklejony ozdobnym fornirem. Jest to gotowa podstawka na, której można eksponować swoje dzieło.

Tak jak pisałem otwierając ten wątek, podstawki wykonuje sam począwszy od zakupu tarcicy dębowej u stolarza. Możliwe są dowolne zmiany, według własnego gustu.

Zamierzam niedługo wprowadzić na stronie opcje zakupu samych gablot. Sporo takich zamówień miałem pleksi jakie stosuje to 2, 3, 4 , 5 mm w zależności od życzenia klienta.

Pozdrawiam oraz życzę spokojnego i nie wietrznego weekendu.
Piotr Olczyk

--
Izmod

Postprzez akuqweb » poniedziałek, 9 grudnia 2013, 11:36

Witam, bardzo mi się podoba i na pewno przed świętami kupię kilka takich :)
akuqweb

Powrót do Oferty sklepów i firm