SKYRAIDER napisał(a):Powinniście zostać przy listopadowym terminie, nie wracajcie do październikowego.
Paweł Czarnocki napisał(a):SKYRAIDER napisał(a):Powinniście zostać przy listopadowym terminie, nie wracajcie do październikowego.
W październiku są zdecydowanie lepsze warunki pogodowe aby dojechać autem. Jeżdżę służbowo od ponad 18 lat autem i wiem, że listopad potrafi dać w kość gorzej niż grudzień czy styczeń. Dlatego dobrze, że jednorazowo jest impreza w listopadzie.

Panzer napisał(a):Też mnie to bardzo interesuje dlaczego organizatorzy POWINNI zostać przy listopadowym terminie![]()
Październikowy jest idealny - od kilku lat pogoda dopisuje, konkurs się fantastycznie rozwija, jaki jest powód by zmieniać jego termin... nie wiem...
Paweł Czarnocki napisał(a):Panzer napisał(a):Też mnie to bardzo interesuje dlaczego organizatorzy POWINNI zostać przy listopadowym terminie![]()
Październikowy jest idealny - od kilku lat pogoda dopisuje, konkurs się fantastycznie rozwija, jaki jest powód by zmieniać jego termin... nie wiem...
Ale to tylko w tym roku. Jednorazowo

Powrót do Imprezy - relacje - spotkania - muzea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości