Alex976 napisał(a):Czyli jesteśmy kwita?

BOMI21 napisał(a):Rób, rób, bo miesiąc został, a zgaduję, że (tak jak ja) musisz uczęszczać do szkoły, więc ten miesiąc nie będzie obfitował w update'y.

Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Rób, rób, bo miesiąc został, a zgaduję, że (tak jak ja) musisz uczęszczać do szkoły, więc ten miesiąc nie będzie obfitował w update'y.
No niestety...( a może stety) Ale postaram się, żeby były jak najczęściej.
BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Rób, rób, bo miesiąc został, a zgaduję, że (tak jak ja) musisz uczęszczać do szkoły, więc ten miesiąc nie będzie obfitował w update'y.
Mi zaczęły chodzić po głowie myśli, czy ja się wyrobię do tego 30-tego...

Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Rób, rób, bo miesiąc został, a zgaduję, że (tak jak ja) musisz uczęszczać do szkoły, więc ten miesiąc nie będzie obfitował w update'y.
Ja myślę raczej pozytywnie
BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Rób, rób, bo miesiąc został, a zgaduję, że (tak jak ja) musisz uczęszczać do szkoły, więc ten miesiąc nie będzie obfitował w update'y.
Na temat swojego X-15?

Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Rób, rób, bo miesiąc został, a zgaduję, że (tak jak ja) musisz uczęszczać do szkoły, więc ten miesiąc nie będzie obfitował w update'y.
Na temat swojego X-15?
Chyba nie myślisz, że na temat twojego miga?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości