Dzięki wielkie ! Dziś dodałem trochę listków,szmatę na żebra, brakujące lusterko i łopatki ocp (które urwałem przy okazji poprzednich zdjęć

), oraz syf na podwozie. Stuningowałem też koła wklejając w nie od spodu druty które wchodzą w podstawkę dzięki czemu model nie jeździ po niej co lubił robić, i stoi tam gdzie ma stać

(niestety fotograf ze mnie marny.. ) Fakt wiatrochron trochę odstaje, coś niezbyt pasował albo była szczelina między kadłubem, albo uskok przy garbie, poszedłem na kompromis i przykleiłem w połowie i nie rzuca się tak w oczy
Worius napisał(a):Czym kleiłeś trawkę?
Trawa klejona na klej do drewna ( rakol, taki ala wikol) , smarowałem podłoże klejem prosto z tuby i sypałem. Kępy pomiędzy płytami to już musiałem sposób wymyślić a wyglądało to tak że układałem dwie karty telefoniczne wzdłuż szczeliny, (ok. 2mm od lini) nakładałem klej, sypałem na to trawę i karty do pionu i mocne dociśnięcie, po chwili klej łapał i trawa zostawała w miarę pionowo. Drzewko to uschnięta gałązka jakiejś roślinki z ogórdka

(płożąca stąd to lekkie wygięcie) Fotkę mnie wrzucę niedługo, a co do swojej koncepcji to uważałem że oryginał jest zbyt nudny, miała być jeszcze drabinka ale mi się połamała

Pozdrawiam