Solo napisał(a):Koniecznie musisz mieć ostatnie słowo?

Tomasz Mańkowski napisał(a):Może podobnie zapędziłeś się i niedoczytałeś informacji z Martoli?
Tomasz Mańkowski napisał(a):Najśmieszniejsza sytuacja ( choć oczywiście nie dla Ciebie ) będzie, gdy okaże się np. że importer dostanie w tej dostawie części z reklamacji do niekompletnego modelu który ma u siebie i model jaki w tej chwili kupiłeś w HE, będzie w poniedziałek do kupienia w Polsce.
Solo napisał(a):Tomasz Mańkowski napisał(a):Najśmieszniejsza sytuacja ( choć oczywiście nie dla Ciebie ) będzie, gdy okaże się np. że importer dostanie w tej dostawie części z reklamacji do niekompletnego modelu który ma u siebie i model jaki w tej chwili kupiłeś w HE, będzie w poniedziałek do kupienia w Polsce.
Nie rozumiem: co do tego mają części z reklamacji?
Solo napisał(a):EDIT: chcesz powiedzieć, że importer może mieć niekompletny model na stanie?
Mało prawdopodobne jak sądzę.

Solo napisał(a):A tak z ciekawości: jak często są dostawy od importerów dostawców z Dalekiego Wschodu?

Solo napisał(a):Po pierwsze to nic o mnie nie wiesz, więc z łaski swojej nie sugeruj że nie jestem "taki uczciwy i praworządny".
Solo napisał(a): nie rozumiem dlaczego tak usilnie chcecie mnie przekonać, że zakup w HE to taki duży błąd.

Solo napisał(a):Do tego sprzedawcy nieuprzejmi, a co niektórzy zarzucają mi łamanie prawa.
Wolę Chińczyka czy Japończyka, oni przynajmniej są milsi.

Kuba P. napisał(a):Nawet kontakty międzyludzkie masz takie za przeproszeniem z dupy bo normalny człowiek bierze do łapy telefon i dzwoni zapytać co jest a nie ciśnie post na forum i robi brud.
Tomasz Mańkowski napisał(a):A swoją drogą, myślisz że takie expose zapewni Ci lepszą/sympatyczniejszą obsługę w krajowych sklepach?
Solo napisał(a):Mam głęboko... w poważaniu co o mnie myślą sklepy krajowe, bo to ja płacę.

Powrót do Oferty sklepów i firm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości