Wniosek - jest podobnie , jedyny duży plus w stosunku do większego zestawu to przejście skrzydło kadłub.
Zapraszam do komentowania.

radoslaw6363 napisał(a):A swoją drogą czy warto inwestować w zajmujący więcej miejsca, droższy, bardziej pracochłonny, wymagający więcej kleju i farby model w skali 1/48 ? Tym bardziej że ma gorzej dopracowane przejście skrzydło kadlub

skusz napisał(a):Superowy Messerek, bardzo mi się podoba.
Jednak dałeś godło z jednej strony.
James napisał(a):Mam nadzieję, że sam niedługo wezmę się za 110 fujimi która kusi mnie juz od bardzo dawna, ale jakoś wiecznie czasu brakuje
Gujos napisał(a):Oszklenie też wygląda fajnie - czy malowałeś tylko z zewnątrz?
radoslaw6363 napisał(a):A swoją drogą czy warto inwestować w zajmujący więcej miejsca, droższy, bardziej pracochłonny, wymagający więcej kleju i farby model w skali 1/48 ?
Gujos napisał(a):E tam - czym większy tym lepszy.

skusz napisał(a): następny pewnie będzie ten z sową.

marco2607 napisał(a):radoslaw6363 napisał(a):A swoją drogą czy warto inwestować w zajmujący więcej miejsca, droższy, bardziej pracochłonny, wymagający więcej kleju i farby model w skali 1/48 ?Gujos napisał(a):E tam - czym większy tym lepszy.
Pozostaje tylko kwestia miejsca duży jest naprawdę duży.
pik napisał(a):ale na maszcie antenowym żółtego trudno się dopatrzeć
pik napisał(a):Ale biorąc pod uwagę, że to tylko model testowy,
MIRO napisał(a): Jak dla mnie nieco zbyt sterylny, ale co kto lubi

No proszę Cię... Z tego co wiem to jest znana jedna czarno-biała fotka tego egzemplarza, także twórcy opisów i profili nie robią nic innego niż modelarz, czyli interpretują wygląd, przy czym z reguły mają tendencję do powielania błędów swoich poprzedników...Kolorystyka tego samolotu jest dość dobrze opisana i tu nie ma co domniemywać.
Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: mnak24 i 15 gości