piotr dmitruk napisał(a):Dobrze to wyszło, szkoda, że nie zdecydowałeś się na malnięcie pędzlem. Do wstępnych fotek by było, a ostateczne lakierowanie mogłeś zrobić dziś.

Alex976 napisał(a):piotr dmitruk napisał(a):Dobrze to wyszło, szkoda, że nie zdecydowałeś się na malnięcie pędzlem. Do wstępnych fotek by było, a ostateczne lakierowanie mogłeś zrobić dziś.
Dziękuję. Dzisiaj model będzie skończony, jestem w połowie nakładania kalek, resztę mam przygotowaną. Może w takim razie można by było nagiąć trochę regulamin? Złośliwość rzeczy martwych z tą butlą, moje niedopatrzenie, ale naprawdę zależy mi na tym konkursie. Może za zgodą konkurentów dałoby radę coś zrobić?
Z góry dziękuję.

piotr dmitruk napisał(a):Mieliśmy już takie sytuacje i wywoływało to konflikty.
Współuczestnikom nie wypada powiedzieć "nie", choć jest to promocja konkurenta, a utrudnienie dla tych, którzy budowali systematycznie.
Już uprzednio więc zdecydowaliśmy w redakcji, że nie dopuszczamy żadnych wyjątków, choć nieraz z bólem.

Alex976 napisał(a):Korzystałem i z kompresora i z butli. Efekty porównywalne. I praktycznie byłem pewien, ale okazało się, że... wiadomo co było potem.
Niestety administracja pozostaje nieugięta i nic nie da się zrobić. A model praktycznie skończony.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość