F/A-18C Hornet | Academy | 1/32 - raport z budowy

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Re: F/A-18C Hornet | Academy | 1/32 - raport z budowy

Postprzez krwag » poniedziałek, 3 listopada 2008, 11:48

Wstrząsająca perfekcja! A co dalej Wojtku????
krwag

Reklama

Postprzez TomekWnęk » poniedziałek, 3 listopada 2008, 12:38

krwag napisał(a):Wstrząsająca perfekcja! A co dalej Wojtku????

Ale "kotleta" wyciągnąłeś ;) ale dobrze, dobrze... może Wojtek sobie też o nim przypomni.
'Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy.'
TomekWnęk

Postprzez Aleksander » poniedziałek, 3 listopada 2008, 22:44

Widzę że Wojtek znowu robi model "prosto z pudła" metodą "jak zwykle" poprawiając nieco :lol:
Podwozie jest niesamowite - prawdę mówiąc, jakby ktoś napisał, że to prawdziwe, to pewnie parę osób by się nabrało (ja pewnie też)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Postprzez gzt » czwartek, 6 listopada 2008, 17:01

Nie wiem czy to bylo slychac u was ... ale szczeka walnalem w podloge kiedy z otwarta geba ogladalem robote Wojtka :shock:
jaka to skala ? 1/12 ?? :) bo jesli 1/48 to sobie nie moge wyobrazic abym kiedykolwiek byl w stanie tak wypracowac detale poszczegolnych mechanizmow ....
Kiedy ogladam te robote (w sensie Wojtka budowanie :) ) to z jednej strony wciaga mnie do lepszej pracy poprzez poprawoianie warsztatu a z drugiej wpadam w jakas dziwna depresje zdajac sobie sprawe z tego ze Wojtek po prostu wszedl w pakt z szatanem :) i nigdy nie bede w stanie osiagnac takich wynikow jak on :( :evil:
Grzegorz
gzt

Postprzez Leszek Szopieray » czwartek, 6 listopada 2008, 20:51

Fajna robota, skala 1/32 w zasadzie już z definicji zobowiązuje do takich fajerwerków. Duży model stosunkowo łatwo zwaloryzować własnym sumptem( kabelki, druciki, itp) a jak dodamy do tego gotowe moduły wysokiej jakości (kokpit, wnęki) to efekt jest właśnie taki - powalający.
Hej
Leszek Szopieray

Postprzez kasprzyk » piątek, 7 listopada 2008, 08:40

Widać porównanie do 1grosza, mimo skali 1/32 to są naprawdę niewielkie części. Przeglądam to co mam na magazynie w 1/32 i cóż po prostu takich części jest więcej niż w 72-ce czy 48-ce. Mając zacięcie można dłubać bardzo długo. Niemniej praca nad F-18 powala na kolana. Chyba wiem co sprawić sobie na święta... :)
kasprzyk

Poprzednia strona

Powrót do Lotnictwo - warsztat