fumfol napisał(a):Na Macu, OSX 10.4.9, przeglądarka Safari (2.0.4) - nie mam możliwości przemieszczania się pomiędzy stronami w wątku. Po prostu nie mam tych strzałek i numerków. Ktoś wie dlaczego?
Błąd nie leży po stronie forum - http://tinyurl.com/2dnrch jak widać forum przechodzi validację bez problemu co znaczy, że jego kod jest zgodny ze wszelkimi standardami. Podejrzewam że Safari źle interpretuje kod strony - ale wina leży po stronie przeglądarki.

fumfol napisał(a):Na Macu, OSX 10.4.9, przeglądarka Safari (2.0.4) - nie mam możliwości przemieszczania się pomiędzy stronami w wątku. Po prostu nie mam tych strzałek i numerków. Ktoś wie dlaczego?
portalus napisał(a):fumfol napisał(a):Na Macu, OSX 10.4.9, przeglądarka Safari (2.0.4) - nie mam możliwości przemieszczania się pomiędzy stronami w wątku. Po prostu nie mam tych strzałek i numerków. Ktoś wie dlaczego?
Sprawdzałeś na innym kompie z takim samym softem czy jest to samo?

portalus napisał(a):Sprawdzałeś na innym kompie z takim samym softem czy jest to samo?

wojtek_fajga napisał(a):Sprawdziłem u siebie w robocie. Na Macu i Safari nie ma linków do nawigowania między stronami w poście. Wygląda to jakiś błąd w interpretacji kodu przez Safari. Miałem podobne przypadki z niektórymi elementami formularzy html w Safari. Po prostu znikały...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości