Witam Panowie!!
Cieszę się, że wybrany kolorek nie odstraszył wszystkich oglądających Warsztat

Nawet niektórym przypadł do gustu

Od samego początku jak otwarłem paczkę to wiedziałem, że moje Enzo będzie w kolorze... nieczerwonym

potem z czasem eliminowałem kolejne opcje aż do finału jaki widać.
koksik750 napisał(a): [...] mogłeś linie podziału zaznaczyć, [...]
Uznałem, że w przypadku tego samochodu nie ma sensu robić linii podziału. Linia podziału przy spryskiwaczach świateł jest w kolorze nadwozia. Linie przy przednim zderzaku... wydaje mi się, że są wystarczająco wyraziste

TomekWnęk napisał(a):[...] Miałem pytać w warsztacie: akumulator to tak faktycznie jest? i ten komputer? A gdzie miejsce na teczkę z pieniędzmi?
Aku jest w zestawie, ale "goły". Komputerek... jakoś tak goły ten blat z przodu był więc częściowo inwencja własna, a częściowo podpatrzone na zagranicznym forum w jednym z W.I.P.ów.
Miejsce na teczkę będę robić. Tak będzie druga edycja warsztatu z tym samochodem... nie zdążyłem zrobić wszystkiego co chciałem, więc pewne rzeczy jeszcze dojdą... ale o tym w wątku za jakiś czas

Już za tydzień modelik będzie można obejrzeć "live" w Tychach na Mistrzostwach Śląska, a potem (po drugiej edycji warsztatu) w Bytomiu

Na koniec jeszcze chciałem przeprosić za jakość zdjęć, ale nie miałem już czasu kombinować nad porządnymi fotami... obiecuję, że takowe się pojawią w najbliższej przyszłości.
Pozdrawiam
Mors