Draz siedzi cicho ale jeżeli mam rację, to będzie 1965 Grand Prix Meksyku

portalus napisał(a):Formuła 1 – 1965-2007
Brakuje jednego!

draz napisał(a):No si, ale modelu nie mam, a nie wiem czy udałoby mi się w krótkim terminie znaleźć gdzieś tę Hondę z 65 roku. Sprzedałem ją kiedyś na Allegro Panu Headshokowi z naszego forum. Jeśli nadal ja ma (a chyba poszła w siną dal na allegrodo) to chętni bym przygarnął gdyby wyraził chęć.
draz napisał(a):No si, ale modelu nie mam, a nie wiem czy udałoby mi się w krótkim terminie znaleźć gdzieś tę Hondę z 65 roku. Sprzedałem ją kiedyś na Allegro Panu Headshokowi z naszego forum. Jeśli nadal ja ma (a chyba poszła w siną dal na allegrodo) to chętni bym przygarnął gdyby wyraził chęć.
Seweryn napisał(a):Kolego michał.s do WW i przyłączać się z jakimś modelem Tamki 1-20...

michal.s napisał(a):Seweryn napisał(a):Kolego michał.s do WW i przyłączać się z jakimś modelem Tamki 1-20...
Bardzo chętnie ale kto go za mnie sklei ?
Niestety jak zwykle nie dysponuje odpowiednią ilością czasu, a jak już mam chwilkę to poświęcam ją rozwojowi forum
portalus napisał(a):Ad. 3 Niezdecydowani
- RAV - BMW F1.06, Revell 1/24 (Kubica)
- xenomorph - ???
Brakuje jednego!
Seweryn napisał(a):Kolego michał.s do WW i przyłączać się z jakimś modelem Tamki 1-20...
Na półce niestety tylko jeden (chciałem kupić) ale w HitBis kilka dostępnych w 1/20. Jutro wybieram się na zakupy i albo gdzieś w jakimś sklepie z zabawkami trafię revella w 1/24 albo kupię coś w 1/20 ostatecznie zamówię przez net. O i znów się nakręciłem i wchrzaniam się do bandy ;)Macio4ever napisał(a):Właśnie! Do wyboru, do koloru! W ww jest 7 modeli z F1.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości