Witam,
Przeszukiwałem fora modelarskie na których jestem zalogowany, ale nic nie znalazłem. Oczywiście widziałem in-boxy w sieci i opinie na temat tego modelu są dośc pochlebne. Ale czy ktoś z Was miał to w rękach? Albo może robił?
Jostein napisał(a):Z tym, że w Mini Replice lub Model Fanie parę miesięcy temu widziałem recenzję i lista błędów zajmowała całą szpaltę. Pamiętam zły obrys dziobu, za małą rozpiętość skrzydeł, złą średnicę kół - i było tego jeszcze do licha i trochę.

robmario napisał(a):Recenzja była dosyć dokładna w Super Modelu numer 18/2008. Końcowa konkluzja to taka że model niezły, choć nie pozbawiony błędów, podobnie zresztą jak Revell. Przewaga w szczegółach, bogactwie wersji malowania, ale droższy od Revella

robmario napisał(a):Nie wiem na ile doświadczonym modelarzem jest kolega H.K. ale opinia wśród modelarzy jaką cieszy się Academy pod względem zgodności modeli z oryginałami nie jest najwyższa.
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości