Jarek Gurgul napisał(a):Studenci do nauki! Kobiety na traktory! Pasta do butów, a młodzi do młodeli!
'Dziadek' Jarek
Slash napisał(a):Choć moja, nie tak dawno z hukiem otworzona relacja obecnie sie znajduje już gdzieś tam głęboko w zasobach forum to ciągle pamiętam o mojej sennej ślicznotce. Niestety nie mam obecnie za wiele czasu i z utęsknieniem czekam na koniec nadchodzącego tygodnia - ŚWIĘTA !!!. Będzie czas na dokończenie tego co jest na finiszu i na siedemnastkę. Obecnie chyba nie ma sensu zamieszczać relacji z kompania części w cleanlux'ie.

Daniel iceman Gronowski napisał(a):Postanowiłem! Będe kandydował...eee to znaczy biorę udział w konkursie. Co do modelu to jeszcze nie zdecydowałem. Skala 1/48 i do wyboru Spit albo Korsarz. Jak zdecyduję ruszę z odpowiednią relacją w warsztacie.
Pozdrawiam

Daniel iceman Gronowski napisał(a):Zdecydowałem się więc na coś szybkiego, prostego i mam nadzieję przyjemnego - Spit Mk.Vb Trop z Tamki w pudełkowym malowaniu AN O V. Rozpoczęcie relacji na dniach![]()
Speedking napisał(a):To może, z braku chętnych, i ja się dołączę? O ile nie jestem za stary ma się rozumieć

Powrót do Wielki ;) Konkurs Wielkiego Gonza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości