MIRO napisał(a):Ja mam tylko nadzieję, że to seryjne wypraski nie będą zrobione z tego obłędnego srebrnego plastiku.
Toż to prawie BM F-15.
EDIT. Chodziło o Bare Metal.
MIRO napisał(a):Ja mam tylko nadzieję, że to seryjne wypraski nie będą zrobione z tego obłędnego srebrnego plastiku.
Maciek_66 napisał(a):Stare Monogramy miały napis "Molded in Color". Czyli jeden kolor podczas malowania można było pominąć! Ju 87 był zielony, a Sabre srebrny. To były czasy...

karambolis8 napisał(a):Wypraski są srebrne pewnie tylko po to, żeby lepiej było widać detal i ewentualne skazy form. Nie zdarzyło wam się nigdy malować metalizerem, żeby wychwycić ubytki w szpachlowaniu?Ja z resztą nie jestem przekonany, że mają aż tak metaliczne tworzywo. Myślę, że są malowane.

haneto napisał(a):Hi guys!
Thank you for your purchasing!
Today the kits arrived here but unfortunately, the manufactor mispackaged the upper fuselage part by 9-13 type...(all 9-12 early type kits are wrongly packaged, WORLDWIDE!)
I have contacted the boss and he said he would solve the problem as soon as he could.
So please wait a few more days and I'll get you updated as soon as news come in.
Sorry for that indeed!
Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości