ewpiga napisał(a):Nie spodziewaj się wielu wpisów...
Eee, Piotrek, nie bądź taki pesymista - już są trzy

.
Nie będę już (za bardzo) przynudzał na temat zdjęć, bo koledzy podpowiedzieli, co możnaby poprawić. Dodam jedynie, że chyba pierwsza 'rzecz', z której musisz 'zrezygnować', to robienie zdjęć pod światło, szczególnie tak ostre, jak to z okna.
Natomiast co do modelu, ciekawie wyglądają łby śrub na tylnej płycie. Podoba mi się również gąsienica na ostatniej fotce oraz końcówka błotnika. Jedyna uwaga merytoryczna, to jak na mój gust zbyt duża ilość brązowych (rdzawych?) zacieków. Jeśli ma to być rdza, to według mnie jest jej zdecydowanie za dużo. Jeśli ma to być piasek i kurz (lato), to kolor powinien być chyba trochę jaśniejszy. No i może druga to to, że zbiornik jakoś tak mi 'wisi' za bardzo w powietrzu. Ale fotka nie pokazuje tego zbyt dokładnie, więc nie będę 'gdybał'

.
Bardzo mi się podoba (niezależnie od tła) trzecie zdjęcie, a dokładniej ujęcie czołgu. KV wygląda na nim 'realistycznie', tak 'majestatycznie', jak prawdziwa, wdrapująca się powoli na górę kupa stali. Gdzieś tam za górką stadko przerażonych Niemców czeka z szeroko otwartymi ze strachu oczami na swój koniec...
...
...no a ja czekam na ciąg dalszy na trochę lepszych zdjęciach

.
Jarek