Alex976 napisał(a)::shock: Ten jest jeszcze lepszy od Messera! Kurczę, narobiłeś mi ochoty na śmiglaka.
Podstawka to soda? Bo wygląda trochę jakby się na niej rozlało zsiadłe mleko![]()
Ten kamuflaż jest niesamowity.

Arcturus napisał(a): Przy kamuflażu pobawiłem się trochę w "pancerniackie" przecierki, chyba warto było...

Aero74 napisał(a):podsumowując gratulacje i zastanów się co teraz kupisz do projektu Finlanii ?

dewertus napisał(a):jedyne co bym poprawił to odciągi usterzenia "potraktowałbym" kolorem stalowym.
radoslaw6363 napisał(a): Mam wersję holenderską w 1/72 i nie mogę do niej dostać do niej blaszek fototrawionych ! Do wersji fińskiej są i ciekawy jestem jakie są różnice, silnik inny a czy coś jeszcze ? Może ktoś coś wie na ten temat ?
iras67 napisał(a):Świetny. Podstawka z pomysłem i konsekwencją wykonana! Te plamy na śniegu... nie wiem jak to wygląda z bliska ale na zdjęciach tworzy fajny klimat.
Aero74 napisał(a): Szkoda , że nie poprawiłeś tego żółtego pasa na owiewce jak to miało miejsce w oryginale, i popraw krzywa antenę, niby bzdura a razi.
Aero74 napisał(a): podsumowując gratulacje i zastanów się co teraz kupisz do projektu Finlanii ?
piotr dmitruk napisał(a):Brakuje mi tu tylko żółtego śniegu

Powrót do Lotnictwo - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości